Skip to content

Sony Music vann Bästa Kampanj på InHousegalan 2017

Torsdagen 5 oktober 2017 gick InHousegalan 2017 av stapeln – Sveriges enda reklamtävling för inhouseavdelningar. Sony Music Sweden tog hem priset ”Bästa kampanj” för sitt arbete med svenska rockbandet kent under 2016 . Det är tredje året i rad som Sony Music Sweden tar hem förstapris på InHousetävlingen. Tidigare år i kategorin “Bästa Digitala Aktivitet” men i år i den prestigefyllda kategorin ”Bästa Kampanj”. Andra nominerade i samma kategori i år, var bland annat King, ATG, Metro och Oatly. Stort tack till alla inblandade, utan er inget vi. På bilden: Delar av teamet från Sony Music; Camilla Adamsson (Head of Brand Partnerships) Suzanne Rapp (Head of Local) och Ellen Kvarby (Head of Creative). Foto: Henrik Gustavsson, Dagensmedia.se.

Håll kontakten!

Sony Music SE • Holländargatan 11, 11136 Stockholm • +46 (0)8 – 412 17 00

© 2022 Sony Music Entertainment Sweden. All Rights Reserved.
Terms & Conditions, Privacy & Cookie Policy