Skip to content

Sony Music vann silver i Cannes

Vi är otroligt stolta över att Team Alan Walker med låten “Faded” vunnit silver i kategorin “Excellence in Music Content” Production and Distribution Strategy på Cannes Lions International Festival of Creativity den 24 juni 2016! Bidraget var det enda i sin kategori som tilldelades ett lejon. På bilden ser ni en del av teamet från Sony Music; Johanna Hoffman och Lisa Hultengren samt juryordförande Josh Rabinowitz även Director of Music på Grey Group. Övriga i teamet som saknas på bild är Alan Walker och hans management, Mark Dennis, Claes Uggla och Katrin Bohman.

Håll kontakten!

Sony Music SE • Holländargatan 11, 11136 Stockholm • +46 (0)8 – 412 17 00

© 2022 Sony Music Entertainment Sweden. All Rights Reserved.
Terms & Conditions, Privacy & Cookie Policy